Rapid, Sigur, Eficient, Accesibil

AutoLift dezvoltă, inovează și totodată simplifică piața serviciilor de tractare și asistență rutieră din România, combinând fluxul de cerere și ofertă cu tehnologia bazată pe locație și procesare de date în timp real.

APLICABILITATE

Fie că ai avut parte de un eveniment nefericit și ai rămas cu mașina în drum, fie că trebuie să programezi livrarea unui vehicul la RAR, ITP sau orice altă locație, acum poți intra în legatură directă cu furizorii de servicii de tractare și asistentă rutieră prin intermediul aplicației AutoLift, disponibilă pe IOS sau Android, sau accesând platforma noastră web pe www.autlift.ro/comanda-tractare.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Descarci aplicația AutoLift sau accesezi platforma web și comanzi servicii de tractare și asistență rutieră cu doar câteva click-uri. Setezi adresa de preluare, adresa de destinație, data și ora la care ai nevoie să îți fie ridicat vehiculul, iar noi îți alocăm un șofer cât mai apropiat de punctul de preluare pregătit să ajungă la tine în 30 de minute.

Acesta va face 4 fotografii vehiculului tău, confirmă în aplicația de șofer că a finalizat încărcarea și pleacă spre adresa de destinație.

Toti șoferii nostri parteneri sunt verificați înainte de autorizarea conturilor, iar tu ai oricând posibilitatea să le trimiți mesaje și să-i suni direct din aplicație.

De asemenea, poți urmări pe hartă evoluția cursei, prin monitorizarea rutei GPS, de la plasarea comenzii până la destinație.

Astfel, esti sigur că vehiculul tău este mereu în siguranță, de la punctul de preluare până la destinație, fără ca tu să fii nevoit să participi în persoană la călătorie.

METODE DE PLATĂ

Noi îți recomandăm să plătești cu cardul, în siguranță, direct din aplicație, dar ai oricând posibilitatea să optezi pentru numerar, dacă preferi astfel. Orice metodă de plată alegi, la sfarsitul cursei vei primi factura pe email si o poți accesa oricând în aplicație sau pe platforma web.

SOLUȚII SOFTWARE

AutoLift pune la dispoziția prestatorilor de servicii de tractare și asistență rutieră și a clienților acestora aplicații mobile pentru IOS și Android, disponibile în App Store și Google Play, dar și platforme web pentru fiecare dintre părțile împlicate pe acest segment de piață.

Web Client

Clientul poate comanda direct din browser servicii de tractare și asistență rutieră pentru el personal sau în numele unui prieten, părinte, client, etc., prin introducerea numelui, numărului de telefon al acestuia, adresa de preluare și destinația. Odată comanda plasată, clientul final, primește un SMS cu link-ul de accesare a rutei GPS a șoferului și, de asemenea, îsi poate adăuga datele de facturare și îsi alege metoda de plată, dacă dorește să achite cu cardul.

Web Flote

Șoferii parteneri care administrează flote de vehicule de tractare și asistență rutieră au posibilitatea de a asigura managementul flotelor proprii prin intermediul platformei web AutoLift Flote. Administratorii flotelor sunt permanent în legătură cu șoferii și platformele, prin monitorizare GPS, având posibilitatea să le aloce comenzi, să le urmărească traseele pe hartă, să contorizeze orele lucrate. AutoLift Flote oferă administratorilor de flote de vehicule de asistență rutieră statistici cu incasările, timpul petrecut în curse, numărul de comenzi și tendințele clienților și momentan poate fi utilizată gratuit de toți șoferii parteneri autorizați.