ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Serviciile de tractare si asistenta rutiera oferite de AutoLift prin intermediul aplicatiei sau prin accesarea platformei web autolift.ro/comanda-tractare sunt oferite la preturi competitive, ajustate in functie de regiunea și orasul in care te afli. Te invitam sa simulezi o comanda pentru a obtine o estimare exacta.

Da, ne poti apela oricand la numarul de urgentă 0741123191, dar te asiguram ca functionalitățile soluțiilor software puse de AutoLift la dispozitia utilizatorilor asigură o experiență simplă, sigură și eficientă pentru accesarea serviciilor de tractare și asistență rutiera.

Aplicatiile Autolift pentru comanda de servicii de tractare si asistenta rutiera sunt disponibile pentru dispozitivele Android si IOS si pot fi decarcate gratuit din Apple Store si Google Play. Soferii parteneri pot descarca la fel aplicatiile destinate lor.

Toti șoferii nostri parteneri sunt verificați înainte de autorizarea conturilor, iar tu ai oricând posibilitatea să le trimiți mesaje și să-i suni direct din aplicație. De asemenea, poți urmări pe hartă evoluția cursei, prin monitorizarea rutei GPS, de la plasarea comenzii până la destinație.

Comenzile pentru servicii de tractare si asistenta rutiera plasate prin intermediul aplicatiei Autolift sau a platformei web autolift.ro/comanda-tractare, odata confirmate ca preluate de un sofer partener, este de preferat sa nu fie anulate. Daca totusi nu ai nicio alta solutie, pentru anulare percepem o taxa de 50 Lei.

Daca incerci sa te conectezi in contul tau din aplicatia AutoLift si intampini probleme, iti recomandam sa verifici in primul rand daca exista o conexiune stabila la internet. Daca problema persista, iti sugeram sa actualizezi aplicatia sau sa o dezinstalezi si sa o instalezi din nou.

Daca in timpul unei comenzi de tractare bateria telefonului tau se descarca, iti recomandam sa retii detaliile esentiale ale comenzii. Ea va continua sa ruleze chiar si fara ca telefonul tau sa fie deschis. Gaseste rapid o sursa de curent si inchide comanda cat de repede posibil.

Aplacatia Autolift utilizeaza prin Google Play Services modulul GPS al telefonului tau pentru sncroniza locatiile clientui si soferlui. Pentru a nu intampina probleme la accesarea servicciilor de tractare si asistenta rutiera, asigura-te ca acodat permisiune de accesare a locatie aplicatiei Autolift.

Plasarea unei comenzi de tractare sau asistenta rutiera prin intermediul aplicatiei Autolift sau prin accesarea platformei web autolift.ro/comanda-tractare poate fi restrictionata daca ai anulat mai mult de 2 comenz in interval de 1 saptamana sau daca ai fost reclamat de unul dintre soferii nostri parteneri.

Iti recomandam sa ne contactezi printr-un mesaj la contact@autolift.ro sau prin accesarea formularului de contact de pe autolift.ro/contact pentru detalii despre restrictionarea contului tau.

Alte situatii des întalnite

Pot plăti cu cardul?

Da, noi chiar îti recomandăm ca la plasarea unei comenzi de tractare sau asistenta rutieră sa optezi pentru plata cu cardul. Platile se proceseaza direct in aplicatie, sigur rapid, fara complicatii.

Ce se intampla daca nu gasesc șofer?

Lucram cu peste 1000 de soferi parteneri din Bucuresti, Cluj, Bacau, Timisoara, Ploiest, Bacau Oradea si zilnic noi furnizori de servicii de tractare si asistenta rutiera devin membri ai echipei noastre. Daca in momentul solicitarii nu ai gasit un sofer disponibil iti recomandam sa incerci din nou in aproximativ 30 de minute.

Pot comanda pentru un prieten?

Poti comanda pentru un prieten, părinte, client, etc., prin introducerea numelui, numărului de telefon al acestuia, adresa de preluare și destinația. Odată comanda plasată, clientul final, primește un SMS cu link-ul de accesare a rutei GPS a șoferului și, de asemenea, îsi poate adăuga datele de facturare și îsi alege metoda de plată, dacă dorește să achite cu cardul.

Ce se intampla daca am mai multe vehicule de tractare in flota?

Șoferii parteneri care administrează flote de vehicule de tractare și asistență rutieră au posibilitatea de a asigura managementul flotelor proprii prin intermediul platformei web AutoLift Flote. Administratorii flotelor sunt permanent în legătură cu șoferii și platformele, prin monitorizare GPS, având posibilitatea să le aloce comenzi, să le urmărească traseele pe hartă, să contorizeze orele lucrate.

Cat costa abonamentul pentru serviciul AutoLift Flote?

AutoLift Flote oferă administratorilor de flote de vehicule de asistență rutieră statistici cu incasările, timpul petrecut în curse, numărul de comenzi și tendințele clienților și momentan poate fi utilizată gratuit de toți șoferii parteneri autorizați.